Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
powered by bulletin
FACEBOOK

FACEBOOK

Till alla medlemmar i Fagerholms vägförening,

Syftet med FV´s FB-sida har i första hand varit att nå ut med information till er medlemmar om styrelsens arbete i området. I andra hand har sidan varit ett socialt forum för alla till alla i Fagerholm, där alla sorters inlägg har varit välkomna.

Båda syften är viktiga. Styrelsen har emellertid dragit slutsatsen att det ligger utanför mandatet för en vägförenings styrelse att administrera ett socialt forum för medlemmarna.
Syftet med Facebooksidan kommer därför, från och med nu, endast vara att nå ut med information om styrelsens arbete.

Styrelsen har all vilja att kommunicera med medlemmarna och vill därför använda FB för att medlemmarna ska kunna få information på ett snabbt och effektivt sätt. Självklart kommer all information som ges på FB även finnas här på vägföreningens hemsida.
Vi välkomnar era frågor, åsikter, tankar och funderingar. För att få svar skicka mail till styrelsen: fv-styrelse@live.se och ni får svar inom 7-10 dagar.

Kommentarer på FB kommer inte besvaras och undanbes just av den anledningen.

Men, visst vore det trevlig om vi som bor i Fagerholm har ett forum på FB för att kunna dela med oss och diskutera det som händer i vårt område. Oberoende av vägföreningen och dess styrelse!
Därför hoppas vi att några frivilliga entusiaster, startar en ny FB-grupp som exempelvis “Fagerholmsbor” eller “Vi som bor i Fagerholm”.

Mvh
Styrelsen

 

Lämna ett svar