Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
powered by bulletin
Planerad start Kulturgallring

Planerad start Kulturgallring

Planen är att fånga köldknäppen i slutet på veckan och starta vår kulturgallring på onsdag den 6-e mars 2019. Vi kommer att prioritera områden med granbarkborreangrepp samt göra allt för att minimera åverkan på mark och väg. Pga av granbarkborren kommer vi att få ta bort mer gran än vad som var planerat från början. Det betyder att vi får det glesare mellan träden, men tyvärr har vi inte så mycket val. Vi får glädja oss med att vi hjälper oss själva och andra skogsägare att minska risken för angrepp och stora områden med döda träd.

Vi är många som bett Johnny om hjälp på våra tomter. Han har fått många frågor och kontaktförfrågningar på mailen. Han kommer att ta kontakt när han är på plats och lättare kan svar på frågor. Vi får vänta till dess eftersom Alfrida gör att han sitter i maskinen och inte har möjlighet att svara.

Om någon av er har åsikter och funderingar kring denna kulturgallring, får ni mer än gärna ta kontakt med styrelsen via vår mail. Om ni vill bli uppringda istället för att få svar via mail, skriv detta i mailet så hör vi av oss.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

 

Lämna ett svar