Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
Vi har flyttat! Fagerholms Vägförening hittar du [här](https://fagerholm.vägförening.org).
powered by bulletin
Facebook

Facebook

I februari 2020  öppnades Fagerholms vägförenings  facebook-grupp och här får du som boende på Fagerholm information från styrelsen om vad som planeras på området under året.

Efter årsmötet den 20 september 2020 kommer styrelsen ta beslut om om Facebook-gruppen ska vara kvar eller ej. Tills detta beslut är taget är informationsflödet och möjligheten för medlemmar att göra inlägg pausat.

På facebook har medlemmarna haft möjlighet att informera varandra om oväntade händelser på Fagerholm som tex. strömavbrott, fallande träd, höga vattenstånd eller bortsprungen vovve. Löpande information om våra gemensamma aktiviteter på området såsom Fagerholmsdagen i Lagårn, simskolan, tennis- och bouleturnering och midsommarfirande kommer också finnas här.

Gruppen är privat och du hittar den om du söker efter ”Fagerholms samhällighetsförening”

För att bli medlem svarar du på frågan om du är medlem i föreningen eller vilken anknytning du har till Fagerholm samt godkänner gruppens regler.

Gruppen administreras av ledamot i styrelsen och om du har frågor, vänligen kontakta styrelsen via mail: fv-styrelse@live.se

Mvh

Styrelsen