Midsommarfirande 2018

Nedan finner ni program för Midsommarfirandet på fredag nästa vecka.

10.00 Samling på festplats för klädning av midsommarstången samt bindning av blomsterkransar. Ta med björkris, det går åt mycket. Blommor kommer att finnas i begränsad mängd för bindning av kransar.

13.30-15:30  Samling på festplats( ta stig till ängen bredvid Ekstrandas stall, svärtgärdsvägen 6). Fiskdamm, pilkastning, lekar och lotterier för barn och vuxna.

ca 14:00  OBS! NY TID. Klassisk dans runt Midsommarstången med spelman (beroende på trafiksituation på Ingarö kan spelmannens ankomst vara några minuter tidigare/senare)

15.30  Avslutning av firandet med klassisk dragkamp

Under dagen kommer det finnas kaffe, kakor och saft till försäljning.

Betalning sker på plats med kontanter eller swish. Allt överskott går till simskolan i Fagerholms vägförenings regi.

Vi är så tacksamma för all hjälp från er medlemmar för att vi ska kunna fortsätta hålla traditionen med Midsommar på Fagerholm vid liv.

Vi behöver hjälp med allt från att baka en kaka till försäljning av kaffe under dagen, lottförsäljning och lekledare. Vinster till lotteriet mottages gärna! Vill ni hjälpa till med något kontakta gärna Mirrella på plats på festplatsen den 16 juni kl. 10:00-13:00 eller mob. 0730317855.

Varmt välkomna önskar Festkommittén

Fagerholms Vägförening

midsommar

 Obs: Kommentarsrutan är till för medlemmarna att skriva sin åsikt. Om du har en fråga som du vill att styrelsen ska besvara, ska du alltid skicka ett mail.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *